VITALY ZDOROVETSKIY, suporterul care a intrat pe teren la FINALA CM 2014, GERMANIA - ARGENTINA 1-0

VITALY ZDOROVETSKIY. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. FINALA CM 2014, dintre GERMANIA și ARGENTINA, a fost umbrită de un incident care nu a fost difuzat la televizor: un suporter a intrat pe teren şi a încercat să îl sărute pe Howedes, fundașul stânga al nemților.

VITALY ZDOROVETSKIY. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Protagonistul incidentului din timpul FINALEI CM 2014 este VITALY ZDOROVETSKIY, un personaj foarte cunoscut în mediul online. 

Vezi și: CM 2014: Angela Merkel, petrecere în vestiar după victoria Germaniei

VITALY ZDOROVETSKIY. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. VITALY ZDOROVETSKIY este un comediant american cu origini ruseşti. Canalul său de Youtube, VitalyzdTV, are 6.400.000 de abonaţi, iar clipurile sale adună milioane de vizualizări, scrie gsp.ro.

VITALY ZDOROVETSKIY. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Din cauza farselor pe care le face, tânărul a avut în repetate rânduri probleme cu poliţia, terminând filmările de cele mai multe ori încătuşat.

VITALY ZDOROVETSKIY. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Acţiunea lui VITALY ZDOROVETSKIY a fost premeditată, actorul anunţându-şi fanii de pe Twitter, cu o zi înainte de marea finală: „Ne vedem mâine la TV. Germania vs Argentina”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel