Visul lui Orban: Peste 6 ani, să spun că toate drumurile duc la Brașov

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, pe şantierul autostrăzii Comarnic-Braşov, că „obiectivele de investiţii sunt fundamentale”. 

Ludovic Orban, aflat în vizită la Braşov, a făcut o serie de declaraţii privind stadiul lucrărilor la lotul de autostradă Râşnov Cristian şi şantierul Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. Acesta a precizat că „peste 6 ani, când voi veni în Braşov, să spun că toate drumurile duc la Braşov”.

„Să realizăm conexiunea dintre Bacău şi Braşov. O să asigurăm o legatură mai bună între Moldova şi Braşov prin intermediul tronsonului Bacău-Braşov. Sunt convins că domnul preşedinte al Consiliului Judeţean va tăia panglica şi va primi primul avion”, a declarat Orban.

„Braşovul ar fi putut fi o capitală pentru ţara asta. Să nu spuneţi acum că vom muta capitala. N-avem în plan aşa ceva. Braşovul e punct extrem de important pentru România. Ne propunem să alocăm sume fără precendent pentru obiectivele de investiţii pentru Braşov şi nu pot să nu vă aduc aminte că am trecut şi eu pe la Ministerul Transporturilor şi asta mă face să înţeleg mai uşor. Domnul Bode are în mine un susţinător foarte puternic. Comarnic-Braşov trebuia să se facă demult”, a mai declarat Orban, vineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel