Virgina Ruzici, INTERVIU: Halep este o campioană superbă-VIDEO

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a acordat un interviu în care a vorbit despre cea mai iubită sportivă româncă.

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a declarat într-un interviu acordat Federației Române de Tenis că jucătoarea română se va bate pentru locul 1 mondial, după retragerea Serenei Williams, cu Garbine Muguruza și Angelique Kerber.

"Serena Williams continuă să joace la 34 de ani și cred că va juca și la anul. Este greu să fii numărul 1 mondial. De aceea trebuie să îi recunoaștem calitățile Serenei, care are 22 de titluri de Grand Slam. Acum există un grup de jucătoare, din care fac parte Garbine Muguruza, Angelique Kerber și Simona Halep, care după ce se încheie era Serena Williams se vor bate pentru numărul 1 mondial", a spus managerul.

"Dacă va câștiga un turneu de Grand Șlam, Simona Halep va deveni cu siguranță o stea. De fapt, este deja o mare campioană. Când câștigi unul, poți câștiga și altele. Are acest potențial, dar să luăm lucrurile meci cu meci, turneu cu turneu", a zis Virginia Ruzici într-un interviu.

"Simona Halep este o campioană superbă. Este adulată de toată lumea. Este foarte iubită. Are un tenis diferit față de celelalte jucătoare. Simona Halep folosește mai mult finețea. Are o deplasare extraordinară pe teren. Este ca o gazelă", a mai zis Virgina Ruzici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel