Virgil Guran îi răspunde lui Tudor Chirilă

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Virgil Guran a făcut, marți după-amiază, primele declarații după ce artistul Tudor Chirilă a folosit cuvinte grele la adresa lui Ludovic Orban și Florin Cîțu, în contextul conflictului din PNL pentru funcția de președinte al partidului.

Tudor Chirilă a lansat, marți, pe contul de Facebook, o critică dură la adresa PNL. Războiul „penibil” din PNL între Florin Cîţu și Ludovic Orban „ne costă tot pe noi, românii”, a transmis Tudor Chirilă. 

„Pandemia va trece, Piața Victoriei e tot acolo și ne-am obișnuit și cu frigul. Sunteți efemeri. Păcat că vă bateți joc de viețile noastre, trecătoare și ele”, a precizat artistul în același mesaj. 

Marți după-amiază, Virgil Guran a fost întrebat cum răspunde în urma mesajului lansat de Tudor Chirilă. 

„Primul lucru pe care cred că trebuie să-l înțelegem e că actuala guvernare își vede de treabă mai departe. Văd că se induce ideea că nu ar funcționa bine guvernarea pentru că există o dispută internă. Nu influențează cu nimic guvernarea. Fiecare își face treaba. Această dispută internă, da, există. Dar nu a existat doar la noi. (...) Deci, nu afectează activitatea guvernamentală”, a zis Virgil Guran. 

„În al doilea rând, acum societatea civilă din care face parte și Tudor Chirilă... întotdeauna a criticat guvernarea și sunt convins că o va critica în continuare. Este bine când există critici la adresa guvernării, dar trebuie să fim obiectivi și să vedem că, până la urmă, aceste dispute care, uneori, par așa că sunt puțin ieșite din cazul normal nu afectează viața de zi cu zi a românilor”, a conchis Virgil Guran, marți după-amiază, la Antena 3, într-o intervenție telefonică. 

Florin Cîțu sau Ludovic Orban, la șefia PNL? Iohannis, întrebat pe cine alege

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, recent, pe cine vede la şefia PNL: „Mai degrabă Florin Cîţu sau mai degrabă Ludovic Orban?"

„Mai degrabă cine va câştiga alegerile!", a răspuns, zâmbind, președintele Klaus Iohannis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel