Virgil Guran îi aduce aminte ministrului Voiculescu că a trecut campania electorală. „S-a grăbit să facă niște afirmații”

Consilierul fostului premier, Virgil Guran, a spus că ministrul Sănătății „s-a grăbit” cu afirmațiile despre măsluirea cifrelor pandemiei după anumite interese.

„Ce să spun, eu cred că totuși ministrul Vlad Voiculescu s-a grăbit să facă niște afirmații. În momentul în care are niște date concrete este foarte bine să vină să le prezinte. Cred eu că a vorbit înainte să aibă aceste date. Sunt lucruri inerente într-o coaliție, se mai întâmplă să ne mai contrăm, să mai discutăm și ce nu trebuie discutat”, a transmis Guran.

„Părerea mea este că altele sunt problemele foarte importante acum și îl rog pe domnul Voiculescu să se ocupe de acele probleme importante ale țării fiindcă polemici de problemul acesta nici nu ne fac bine, iar în cazul în care există date concrete că nu s-a respectat o anumită regulă, atunci să prezinte organelor în drept aceste lucruri, să răspundă în cazul în care a greșit cineva”, a continuat Guran, care s-a arătat surprins de afirmațiile ministrului Sănătății. „S-a terminat campania electorală, suntem la guvernare”.

Pentru informații de context legate de măsluirea cifrelor, accesați această știre. „Cifre măsluite Covid-19. Guvernul Facebook: Voiculescu, SCANDAL cu Violeta Alexandru în online”.

VEZI ȘI: Chirieac, despre măsluirea cifrelor în guvern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel