Viral: Trucul de pe Tik Tok prin care poţi scoate aşchiile din piele (video)

Foto: Pxhere
Foto: Pxhere

Un filmuleţ care a adunat zeci de mii de vizualizări pe TikTok expune cea mai simplă modalitate de a scoate rapid o aşchie care se încăpăţânează să rămână în piele.

Dacă ţi s-a întâmplat să rămâi cu o aşchie după lucrul în grădină sau dacă i s-a întâmplat copilului tău la joacă, ştii cât de dificil este s-o îndepărtezi. Copilul este de obicei speriat și îngrijorat că va simţi durere în timp ce încerci să scoţi aşchia cu penseta sau cu un ac. Din fericire, poţi folosi un truc simplu prin care să scapi de aceste neplăceri.

O mămică a găsit metoda salvatoare

Chiar dacă pare inofensivă sau lipsită de importanţă, o aşchie pătrunsă în piele poate da mai mult decât disconfort. Dacă nu este îndepărtată rapid, poate crea o infecție, cu atât mai mult dacă pătrunde mai adânc în piele. O mamă a prezentat o modalitate simplă prin care ea elimină aşchiile din palmele sau tălpile copiilor ei. Tanya are patru copii şi obişnuieşte să-şi expună micile lucrări de artă pe TikTok. A considerat interesant pentru urmăritorii ei să împărtășească şi o modalitate inteligentă de a îndepărta așchiile.

A început prin a spune că este destul de simplu de aplicat metoda ei. Este nevoie doar de o seringă obişnuită sau una pentru medicamente. Pentru început, trebuie să tai partea îngustă din vârf, pentru a crea spaţiul necesar să cuprindă zona cu aşchia. Trebuie să faci un cerc mai mare. Apoi, pui seringa peste așchie. Pui puţină presiune pe mână în jurul așchiei, astfel încât să strângi pielea şi să tragi așchia din mână sau din altă zonă a corpului cu ajutorul pistonului. Aşchia îşi va ieşi în cele din urmă. Tragerea de pistonul seringii face ca așchia să iasă în sus și să intre în seringă.

@t_timecreations #answer to @spidermark790 do you want more parent hacks? #PassTheBIC #ComeDanceWithMe #cricutprojects #ttimecreations #whichvideomadeyougoviral ♬ original sound - Tanya

O metodă mai puţin dureroasă Dacă, de obicei, folosirea unui obiect ascuțit îți poate răni pielea pentru că trebuie să-l tot împingi, metoda Taynei nu este deloc dureroasă. Unii dintre cei aproape 4.200 de utilizatori care au comentat postarea ei au spus că este prea frumos să fie adevărat. Nu a crezut-o și a scris că Tanya și-ar fi tăiat videoclipul pentru a-l face să pară că funcționează. Aşa că ea a mai făcut unul pentru a arăta cum poți folosi trucul singur.

Pe filmare, a spus că, în timp ce tundea gazonul, i-a intrat o aşchie în deget.  A hotărât să reînregistreze un videoclip în care aplică tehnica nedureroasă. Chiar și cu o singură mână, s-a descurcat de minune şi seringa s-a dovedit utilă.

 

@t_timecreations Sliver/Splinter removal video ???????????????? #sliverremoval #splinterremoval #10MillionAdoptions #FrunktheBeat #ttimecreations #fyp #hacks #parentsoftiktok #parenthacks #hacksoflife #hack101 ♬ original sound - Tanya

De data aceasta, a convins pe mai mulţi de eficienţa metodei ei: „Stai, stai, fără ace? Mama mea făcea «operație» cu un ac de cusut”, a fost mesajul venit după a doua postare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel