Viral pe Tik Tok: Trucul cu sticla de apă pentru a descoperi partenerul care înșală

Sursa foto: pxhere.com
Sursa foto: pxhere.com

Acest truc ingenios care demască o posibilă trădare din partea partenerul de viață vine de pe TikTok.

Rețelele sociale și platformele web au devenit acum megafonul care trimite tot felul de știri sau conținut de la un capăt la altul al globului. De fapt, internetul are capacitatea de a face cunoscută chiar și cea mai mică poveste la mii de kilometri distanță, în timpul unui clic, scrie publicația Supereva. Și se mai întâmplă ca, într-un mod complet imprevizibil și neașteptat, conținutul să devină viral, făcându-i pe cei care l-au distribuit măcar câteva zile vedetă. Acest lucru este demonstrat de o platformă precum TikTok, unde fiecare utilizator – sau creator, pentru a folosi terminologia care este convenabilă – are o audiență fără frontiere.

Utilizările sunt cele mai disparate și există cei care își încredințează profilului cu sfaturi și trucuri, simplu de pus în practică (adepții înșiși își testează eficiența, raportând rezultatele). Iar când vine vorba de metode de tip do-it-yourself, nu trebuie să te gândești doar la casă și curățenie. Daniel Hentschel, din Los Angeles, știe bine acest lucru, care oferă sugestii din contul său care sunt foarte urmărite de fanii săi.  Una dintre cele mai populare, de exemplu, este metoda prin care poți să afli dacă partenerul tău minte pentru a ascunde o aventură.

Conform a ceea ce susține creatorul, această tehnică ar fi infailibilă și ar permite ca bărbații infideli să fie demascați fără ca ei să observe că sunt supuși unei mici ”investigații”.

Cum funcționeazp? Daniel Hentschel îi sfătuiește pe cei care au suspiciuni să facă rost de o sticlă de apă obișnuită, ”care ar putea aparține oricui”. Trucul este realizat făcându-l pe partener să creadă că noi credem că sticla este a lui. În acel moment reacția va fi fundamentală.

Daniel explică: ”Prefă-te că găsești sticla în mașina lui. Apoi, spune exact această frază: ”Iată sticla ta de apă.” Dacă cealaltă persoană nu are nimic de ascuns, va spune pur și simplu că articolul nu este al lor, adăugând poate că nu știe cui îi aparține. Dar dacă înșală se va preface că sticla este a lui”. Genial, nu?

@danhentschel Is your partner cheating? TEST #cheating #couple #relationship ♬ original sound - Daniel Hentschel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel