EXCLUSIV  VIRAL Nicușor Dan. Ce putea să facă politicianul Dan pentru a evita scandalul ”Mucișor” - VIDEO

Momente stânjenitoare pentru Nicușor Dan. Liderul USR a fost invitat la RFI la rubrica ”Invitatul Dimineții”, însă s-a confruntat cu neplăceri cauzate de mucozități pe care le-a spluționat într-un mod inedit.

Confruntat cu mucozități nazale el a recurs la o metotă greu de descris. Mai exact, Nicușor Dan a încercat să scape de mucozitățile extrase din nas, șergându-se pe mâini și folosindu-se de cămașă. Întregul moment a fost surprins de camerele RFI.

Jurnalistul Val Vâlcu consideră că astfel de gesturi pot avea consecințe întrucât ”cel mai mult distruge un om politic ridicolul”.

”Sfatul meu ar fi fost dacă eram consilierul lui de imagine, să se ridice și să plece. Mai bine să pleci din emisiune decât să recurgi la astfel de gesturi. Se întâmplă să îți uiți șervețelele, dar mai bine te ridici și pleci.

Cel mai mult distruge un om politic ridicolul. Mai există fapte scuzabile, dar nu cele care te umplu de ridicol. În secunda în care te-ai umplut de ridicol ești terminat din punct de vedere politic”, afirmă jurnalistul Val Vâlcu.

El a dat exemplul lui Tudor Ionescu ”Tudy”, care a fost nevoit să demisioneze din funcția de viceprimar, după ce în presă au apărut filmulețe deocheate cu el, dar și exemplul lui Andrei Baciu, propus în funcția de ministru al Sănătății de Dacian Cioloș, retras însă înaintea votului de învestire după ce în presă au fost publicate mai multe fotografii cu acesta în chiloți și machiat.

Iată imaginile cu gestul controversat al lui Nicușor Dan:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel