EXCLUSIV  Viorica Dăncilă revine în politică. Bulai o laudă. Premierii pe lângă care Dăncilă "a fost monument"

Foto Facebook Viorica Dăncilă
Foto Facebook Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a reapărut pe scena politică, cu partidul NOI, şi a anunţat că a ieşit din PSD după peste 25 de ani de activitate. 

Întrebat ce părere are despre această revenire, sociologul Alfred Bulai a arătat, la Nod în Papură, unde a greşit Viorica Dăncilă când a fost prim-ministru. Sociologul a lăudat-o, însă, pe Viorica Dăncilă şi a spus că glumele la adresa ei pot fi puse şi pe seama misoginismului. 

"Încearcă foarte mulţi să îşi facă partide. Şi pentru că, de obicei, dacă arată că mişcă pe acolo pot fi cooptaţi de partidele mari. Viorica Dăncilă e un destin trist, pentru că eşti un nimeni dacă ai pierdut alegerile prezidenţiale în general. Ea a fost un destin trist în sensul în care ne dăm seama că trăim într-o societate cu accente misogine destul de puternice. 

Sigur că lumea râdea, glumea, au fost spectacole în care se râdea de ea. Dar ştii care e faza? Eu care cunosc mai binişor cum au arătat prim-miniştrii României, mereu spuneam că lumea nu ştie cum au arătat aceştia, dacă râde de Viorica Dăncilă. Pentru că am avut pe domnul Ciorbea, care a adormit de câteva ori în şedinţa de Guvern, pe Radu Vasile despre care sunt poveşti fabuloase. Viorica Dăncilă a fost monument pe lângă ei. Dar a fost uşor să râdem de ea. 

Şi aici e o chestie nesimţită, aşa. Probabil că dacă era un bărbat nu era atât de grav. Dacă un bărbat în politică e agramat, ne facem că nu am fost foarte atenţi, decât dacă e Vanghelie. E clar că a venit într-un context nefavorabil, s-a dorit tragerea ei în jos, în mod spectaculos", a declarat Alfred Bulai. 

"Dar zeflemeaua e tehnică de manipulare... ", a punctat Vâlcu. 

"Unde ea nu a ştiut însă cum să gestioneze. Când a apărut actriţa aia din Moldova care o imita, eu în locul ei o chemam şi o luam consilier de imagine. În felul ăsta surprinzi. Nu să stai îmbufnat. Trebuie să te obişnuieşti. Băsescu s-a dus la Divertis, care avea o rubrică unde îl imitau pe Băsescu. În orice societate sunt imitaţi politicienii în show-uri, nu doar în România. În Muppets făceau mişto de Regina Marii Britanii", a mai spus Alfred Bulai. 

"Pe prima videocasetă pe care am avut-o era un moment de la BBC; în care o actriţă o imita pe Margaret Thatcher. Şi alerga cu toporul în mână să taie bugetul", a mai arătat Vâlcu. 

"Dar câte sunt... EI au multe, au avut o întreagă industrie mereu. Ce vreau să spun e că nici ea (n.r Viorica Dăncilă) nu a ştiut să reacţioneze", a mai arătat Bulai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel