Viorica Dăncilă, replică pentru Băsescu: Să vă documentați

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, premierul României, a avut o replică pentru Traian Băsescu după discursul acestuia din plen.

Ce declarase Traian Băsescu

 "Începând de la 1 iulie, România intră în trio. Trio la nivelul UE înseamnă că premierul României, alături de cancelarul Austriei, premierul Bulgariei vor stabili principalele linii strategice pentru următoarele 18 luni în UE. Întrebare: credeţi că doamna Dăncilă va putea să stea alături de cancelarul austriac şi să discute problema Brexit? (...) Şi vine altă problemă – dacă de la 1 iulie doamna Dăncilă intră în scenă, de la 1 ianuarie intră tot Guvernul în scena UE", a spus Traian Băsescu.

Viorica Dăncilă, replică

"Domnule Băsescu, nu suntem în trio-ul cu Austria, ci în cel cu Finlanda și Croația, așa că vă rog să vă documentați. Mai mult, la Consiliul European ne reprezintă președintele României, să înțeleg că nu aveți încredere în domnul Iohannis?", a spus premierul Viorica Dăncilă.

"Credeam că ați învățat că pentru a ajunge la guvernare aveți nevoie de voturile românilor, și nu de țipete. România nu se poate guverna cu glumițe, noi schimbăm România în bine în fiecare zi", a mai spus Viorica Dăncilă.

Ulterior, Traian Băsescu a mai spus câteva cuvinte: "«România este reprezentată la Consiliul UE de preşedinte». Greşit, doamna premier, preşedintele ne reprezintă în Consiliul European, iar în Consiliul UE ne reprezintă Guvernul".

Vezi și: Traian Băsescu, ironii pentru trei miniștri în plen. Cum l-a numit pe Ponta


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel