Viorica Dăncilă, reacţie dură după declaraţiile lui Klaus Iohannis: Discurs de campanie. Nu a înţeles gravitatea situaţiei

Premierul Viorica Dăncilă a reacţionat pe pagina sa de Facebook după declaraţiile preşedintelui Iohannis de la Palatul Cotroceni. Premierul a catalogat afirmaţiile şefului statului ca discurs de campanie şi l-a acuzat pe acesta că nu a înţeles gravitatea situaţiei. 

"M-am așteptat în această seară la o declarație a domnului Iohannis prin care să ne transmită niște măsuri clare. M-am așteptat să ne convoace mâine în CSAT, să urgentăm analiza și deciziile care se impun. M-am așteptat la o poziție fermă în cazul STS. De ce Guvernul poate lua măsuri și dumneavoastră nu puteți, domnule președinte? M-am așteptat la decență, la asumare și la responsabilitate, la respect pentru nenorocirea unor familii", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook. 

Atac la preşedinte 

"Nu am auzit decât un discurs de campanie. O declarație marcată de oportunism, plină de sincope și total lipsită de empatie. Domnul Iohannis a apărut târziu și a vorbit degeaba.

Nu a înțeles gravitatea situației, nu a înțeles că suntem datori față de familiile tinerelor care și-au pierdut viața și a tuturor părinților din țara asta care se gândesc că puteau fi copiii lor aceia. Nu a înțeles că miza e mai mare decât persoana dumnealui și mandatul pe care și-l dorește cu atâta ardoare.

Guvernul pe care îl conduc va continua să își facă treaba, să ia măsuri și să implementeze deciziile pe care le-am promis oamenilor. Cu sau fără sprijinul domnului Iohannis, din partea căruia, din nefericire, e clar că nu putem aștepta prea multe", a mai spus premierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel