Viorica Dăncilă, PROPUNERE PREMIER PSD. Mesaj din PE: Sper că președintele Iohannis va înțelege

Viorica Dăncilă este propunerea PSD de premier al României, după ce Mihai Tudose și-a dat demisia. 

Europarlametara PSD Claudia Țapardel a declarat: ”Viorica Dăncilă este un om integru, cu o experiență profesională și politică greu de egalat, care ne va onora din poziția de prim-ministru al României.”. 

”O treabă excelentă”

”În calitate de șef al delegației PSD în legislativul de la Bruxelles, aceasta a făcut o treabă excelentă în comisiile din care face parte, luptând pentru apărarea intereselor țării noastre. Este de asemenea și o colegă minunată, extrem de apreciată atât în interiorul partidului cât și în afara lui, mai ales datorită felului în care reușește de fiecare dată să găsească calea de mijloc.” a adăugat Claudia Țapardel. 

[citeste si]

”Ceea ce este cu adevărat extraordinar în situația de față este că România va avea în persoana doamnei Dăncilă primul său Prim Ministru femeie, un lucru care ne onorează ca partid, dar mai ales ca țară. Cred că a sosit momentul să arătăm că suntem o țară care sprijină participarea femeilor în poziții cheie, lucru pe care sper că îl înțelege și Președintele Iohannis. Dincolo de acest lucru însă, ceea ce mă bucură cel mai mult este că nominalizarea făcută azi de PSD este una pe bază de merite, care reflectă cu adevărat munca depusă de colega noastră. Doamna Dăncilă are în spate o experiență politică de mai bine de 20 de ani, a evoluat în PSD fără să sară peste etape, și de aceea, cred că va fi un Prim Ministru bun pentru români. O felicit pentru nominalizarea primită din partea colegilor și doresc să o asigur de tot sprijinul meu în noul său rol.” a conchis Claudia Țapardel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel