Viorica Dăncilă, premier. Rareș Bogdan, mesaj despre Klaus Iohannis

Rareș Bogdan
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan și-a întrebat cititorii de pe Facebook ce ar trebui să facă președintele Klaus Iohannis în privința Vioricăi Dăncilă, propunerea PSD pentru funcția de premier.

"Credeti ca Presedintele trebuie s-o accepte pe Viorica Dancila ca Prim-ministru, la propunerea gruparii Dragnea din PSD sau sa incerce o alta solutie pentru Romania, cu orice riscuri, avand in vedere ca dupa un an de la castigarea incontestabila a alegerilor, PSD nu pare nici pregatit, nici preocupat sa guverneze cu adevarat aceasta tara?

Mai poate risca Presedintele un al 3-lea guvern al gruparii Dragnea din PSD?

(SOLUTII ALTERNATIVE EXISTA!)

PS. Chiar daca unii dintre dvs v-ati fi asteptat astazi la un Presedinte mai dur la adresa inconstientei, incoerentei si iresponsabilitatii pesediste (putem fi de acord ca au scapat usor, deocamdata), trebuie spus ca din solutiile existente pentru guvernul interimar nu exista una mai buna decat Mihai Fifor. Deci a ales corect. Asta nu inseamna, insa, ca trebuie sa accepte in continuare orice propunere absurda vine din partea lui Liviu Dragnea si a gruparii sale, cu orice riscuri(!!!), repet.

Referendum demitere

Daca se va ajunge la suspendare, nu exista probleme, PSD/Alde nu poate mobiliza 6,2 mil de romani necesari pentru validarea unui Referendum de demitere.

Daca se ajunge la anticipate, singura solutie viabila, ma indoiesc ca la Aegeri se vor prezenta doar 7,3 mil de romani cat au participat la alegerile din decembrie 2016. Iar la o participare de peste 8,5 mil de romani, mai ales dupa nenorocirile si incoerenta primului an de guvernare, PSD nu mai poate obtine mai mult de 35%, maxim. Au avut 3,2 mil de votanti in decembrie 2016, azi nu pot obtine mai mult de 2,5/2,7 mil de voturi. Pana si votantii lor sunt extrem de dezamagiti, pana la exasperare de incoerenta si inconsistenta lor", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel