EXCLUSIV  Viorica Dăncilă, PREMIER. Pieleanu, informație-cheie: Cine a propus-o

Sociologul Marius Pieleanu a oferit detalii în exclusivitate pentru DC News despre ședința PSD care a avut loc marți, la ora 12:00.

Viorica Dăncilă a fost propunerea președintelui executiv, Niculae Bădălău, pentru funcția de premier, agreată și de vicepremierul Paul Stănescu. În aceeași ședință de comitet executiv, Robert Negoiță a propus-o pe Ecaterina Andronescu pentru această funcție.

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, l-a propus pe Mihai Fifor, iar reprezentantul PSD al Diasporei l-a propus pe Petre Daea. Toți aceștia trei, cu excepția Vioricăi Dăncilă, au refuzat candidatura spre supunere la vot.

Mihai Fifor a spus că are de dus la capăt mai multe proiecte la Ministerul Apărării, Ecaterina Andronescu a zis că are alte priorități, iar Petre Daea are activități de terminat la Ministerul Agriculturii.

[citeste si]

Profesorul Marius Pieleanu a precizat că Viorica Dăncilă nu a fost propunerea lui Liviu Dragnea, ci a plecat din rândul mai multor președinți cum este cazul lui Niculae Bădălău și Paul Stănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel