Viorica Dăncilă, precizare după discuția cu Iohannis de miercuri

Guvern
Guvern

Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri, că a discutat telefonic cu președintele Klaus Iohannis despre propunerile de miniștri pentru cele trei portofolii guvernamentale.  

„Am anunțat nominalizarea a trei noi membrii în echipa guvernamentală. Pentru că am văzut unele comentarii aș vrea să fie clar un lucru, deciziile pe care le luăm la nivel politic se bazează atât pe evaluările fiecărui ministru, dar și pe încrederea cetățenilor în membrii cabinetului”, a declarat, miercuri, Viorica Dăncilă.

„Am avut o discuție telefonică cu domnul președinte Klaus Iohannis în legătură cu transmiterea celor trei nominalizări. Așteptăm un răspuns din partea președintelui. Îmi doresc ca noii colegi să preia cât mai repede portofoliile, pentru că avem în continuare multe proiecte de pus în practică", a precizat Dăncilă la începutul ședinței de Guvern.

Premierul a anunțat, la finalul CEx al PSD modificările din Guvern, Ramona Mănescu fiind propunerea pentru Externe, Nicolae Moga pentru Interne, iar Mihai Fifor pentru funcția de vicepremier pe Parteneriate Strategice.

VEZI ȘI: Dăncilă le-a mulțumit lui Meleșcanu și Carmen Dan în ședința de Guvern: Să fie clar un lucru


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel