Viorica Dăncilă, pact pentru partide: Nimeni nu a semnat. Credem că se pregătesc noi tăieri

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că la o săptămână de la pactul propus pentru partidele din România, nicio formaţiune politică nu a semnat. 

"A trecut o săptămână de când am propus partidelor politice semnarea Pactului național pentru bunăstarea românilor, prin care să ne asigurăm că niciun semnatar al acestui acord nu va tăia vreodată pensiile și salariile oamenilor și că vor continua să implementeze măsurile de sprijin pentru antreprenori și IMM-uri.

Niciunul dintre partidele de opoziție nu a semnat acest pact, fapt care ne îngrijorează și ne face să credem că pregătesc noi tăieri ale salariilor și pensiilor, concedieri și creșteri ale impozitelor și taxelor.

Și pentru că pe oamenii politici ai opoziției nu ne putem baza, invit membri ai societății civile - cetățeni și organizații - care își doresc cu adevărat binele public, să susțină și să semneze acest pact. Chem românii alături de mine, ca să continuăm creșterea veniturilor și măsurile de sprijin menite să ducă România mai departe!", a scris Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel