Viorica Dăncilă neagă orice implicare în dosarul şpăgilor de la Arad: Exclus aşa ceva!

Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES
Viorica Dăncilă FOTO AGERPRES

Fostul premier Viorica Dăncilă a negat orice implicare în dosarul şpăgilor de la Arad, în care au fost citaţi ca martori şi foştii miniştri Mihai Fifor şi Răzvan Cuc, după ce a apărut informaţia că ar urma să fie audiată de DNA. 

„Exclus așa ceva și sunt convinsă că pe măsură ce va avansa acest dosar, acest lucru va fi lămurit. Nu am nicio impicare în acest dosar. Oricât ar încerca să se ajungă la Viorica Dăncilă, nu se va ajunge, fiindcă Viorica Dăncilă a fost și rămâne un om foarte corect", a afirmat fostul lider social-democrat Viorica Dăncilă, chestionată vineri, dacă a știut de cazurile de șpagă de la PSD Arad., conform Mediafax. 

"Nu cunosc pe nimeni de la Arad"

"În primul rând, nu cunosc pe nimeni de acolo, nici pe actualul șef, nici pe cine trebuia să fie. La prim-ministru nu vin astfel de lucruri. Cineva poate să spune... Sunt oameni mai bine intenționați sau mai rău intenționați. Eu vă garantez, îmi doresc ca acest dosar să se termine cât mai repede, nu am nicio implicare Eu îmi doresc să se soluționeze cât mai repede acest dosar. Nu am niciun fel de implicare. (...) Nu a ajuns la prim-ministru ca cineva să fie numit", a adăugat Dăncilă.

În acest dosar, în care sunt cercetați și trei parlamentari PSD, au fost reținute inițial opt persoane, printre care și șeful Direcției Regionale de Drumuri Timișoara, Cristian Ispravnic, însă, ulterior, au fost eliberate de către judecători. Ispravnic a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În acest dosar sunt cercetați și doi deputați PSD, Dorel Căprar și Florin Tripa, dar și senatorul PSD Ioan Narcis Chisăliță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel