Viorica Dăncilă, mesaj pentru tineri: Puteți să fiți COOL trăind sănătos - VIDEO

”No drugs, no problems” este un proiect pentru combaterea consumului de droguri la tineri, al Primăriei Generale.

La un eveniment dedicat informării tinerilor despre această imensă problemă a fost prezentă și Viorica Dăncilă, premierul României, care a adresat un mesaj elevilor prezenți:

”Mă bucur să particip la un eveniment care tratează o problemă importantă, prevenirea și combaterea consumului de droguri. Din păcate, foarte puțini renunță la acest viciu. Eu cred că acest lucru depinde foarte mult de voi. Cred că puteți fi cool trăind sănătos și frumos. Cred că puteți face acest lucru dacă aveți încredere în voi că mergeți pe drumul cel bun. Un tânăr puternic spune nu consumului de droguri. Un tânăr super-puternic îi convinge și pe ceilalți să spună nu consumului de droguri. Eu cred că voi sunteți tineri super-puternici și puteți face acest lucru”, a susținut premierul Dăncilă.

”Eu am încredere în tinerii din România. Am încredere că vor merge pe drumul cel bun. Am încredere că-și pot creiona un viitor frumos și am încredere că puteți să convingeți cât mai mulți colegi și colege, să nu meargă pe acest drum căci vor găsi cu greu drumul de întoarcere”, a încheiat Viorica Dăncilă mesajul pentru tinerii români.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel