Viorica Dăncilă: Mai nou, președintele face turnee cu avioane private

Premierul Viorica Dăncilă a fost prezentă, marți, la Ploiești, la deschiderea anului universitar de la Universitatea de Petrol și Gaze.

După festivitatea de deschidere, Viorica Dăncilă a avut o scurtă întâlnire cu presa, unde problema centrală a fost legată de cererea președintelui privind demisie lui Felix Bănilă, dar și turneele pe care le-a făcut în SUA:

”E mai ușor să te uiți în grădina altuia, decât în grădina proprie. Eu am văzut că domnul președinte face turnee. Mai nou, face turnee cu avioane private, chiar în interiorul țării, după câte am văzut eu.

Eu am plecat pentru promovarea României, pentru promovarea oportunităților economic și, de fiecare dată, am semnat acorduri economice, am semnat cooperarea între ministere, am impulsionat relațiile bilaterale”, a declarat prim ministrul.

Legat de ceea ce a spus domnul președinte, este cel puțin ciudat. Când a fost cazul Caracal, de care domnul președinte și l-a amintit după trei luni, dânsul era în vacanță, iar eu m-am întors în București și am luat primele măsuri. Nu trebuie să folosim o tragedie ca temă de campanie electorală”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Citește și: Viorica Dăncilă dă NUME! "Este potrivit pentru funcția de comisar european"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel