Viorica Dăncilă, demisie. Mesaj pentru Orban: Ce nu te omoară te face mai puternic!

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă îi dă replica lui Ludovic Orban. 

”Sunt îngrijorată că un politician român, liderul celui mai mare partid de Opoziție din România, a găsit nimerit să alăture înalta trădare unui act diplomatic prietenos cu statul Israel. Acest lucru mă îngrijorează! 

Legat de demisie, exclus! 

Sunt susținută de coaliția majoritată, este exclus ca să-mi dau demisia. Dimpotrivă, știți cum se spune în România: Ceea ce nu te ucide te face mai puternic! 

Consider că pot să duc guvernarea până-n 2020. 

Legat de aceste plângeri penale, văd că s-a instituit instituția denunțătorilor, văd că e bătaie pentru a se înscrie în această instituție. Acest lucru nu ne face cinste și nu face cinste celor cu un astfel de comportament.

Pe mine nu mă interesează acest lucru, ci să vin în a pune în aplicare programul de guvernare, l-am promis și-l voi îndeplini până la capăt. Asta așteaptă românii de la noi” a spus Viorica Dăncilă.

”Nu este ușor”

Întrebată dacă a rămas în funcție la insistențele lui Liviu Dragnea, premierul a negat vehement: ”Categoric, nu! Zvonistica funcționează. Sunt un om puternic și-mi voi duce până la capăt mandatul. Nu este ușor. Faceți un exercițiu de imaginație și vă puneți un pic în locul meu și veți vedea atâtea jigniri, atâta ură și atâtea lucruri urâte. Ce să fac? Să fac un pas înapoi? Am o responsabilitate față de România și de români.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel