Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea, primele declarații după decizia lui Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea au făcut primele declarații după ce președintele Klaus Iohannis a acceptat nominalizarea PSD-ALDE de premier. 

”Vom convoca sesiune extraordinară. (...) Pe data de 29 ianuarie luni, să avem votul de investitură în Parlament. Luni, va fi convocat Comitetul Executiv Național al PSD pentru a începe discuțiile pentru componența noului Cabinet”, a spus Liviu Dragnea. 

”Mulțumesc dlui președinte Iohannis, mulțumesc dlui președinte Dragnea, mulțumesc colegilor mei și colegilor de alianță pentru încrederea acordată, aștept să avem votul în Parlament pentru că pentru noi este importantă punerea în practică a programului de guvernare pentru România și pentru români, să tratăm așa cum trebuie 2018, anul Centenarului, dar, în același timp, să pregătim preluarea președinției Consiliului UE la 1 ianuarie 2019” a declarat Viorica Dăncilă, premierul desemnat al României. 

”În final, vreau s-o felicit pe doamna Viorica Dăncilă pentru această desemnare, să-i urez succes și am încredere în dumneaei pentru că este o doamnă decentă, agreabilă și foarte competentă”, a adăugat Liviu Dragnea, președintele PSD.  

[citeste si]

În urmă cu scurt timp, președintele Klaus Iohannis a afirmat că dă această șansă PSD-ului de la care el și românii au mari așteptări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel