Viorica Dăncilă, la Zalău: A fi bun român nu înseamnă a NU fi bun european

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a declarat vineri, la Zalău, că se consideră proeuropeană şi proatlantică, adăugând că acest lucru nu exclude, ci este complementar cu a fi un bun român, potrivit România TV. Premierul i-a atacat, astfel, din nou, pe europarlamentarii din opoziţie care au votat rezoluţia din PE împotriva guvernului român. 

Le-am spus că a fi bun român, nu înseamnă a nu fi bun european. Românii sunt proeuropeni, eu sunt proeuropeană şi proatlantică. Dar aceste lucruri nu se exclud, aceste lucruri trebuie să fie complementare. Le-am spus să-şi apere cu demnitate ţara, pentru că, cu cât eşti mai demn, cu atât eşti mai respectat şi să nu facă ceea ce au făcut cei din alte partide politice, să voteze împotriva propriei ţări", a declarat Viorica Dăncilă la Zalău. 

Îndemn pentru colegii de partid: Mândri să fim din PSD

"Am construit cu toţi o temelie solidă pentru această ţară. Cred că nu mai este timp nici pentru România şi nici pentru români să dărâmăm şi să luăm din nou totul de la capăt. Trebuie să continuăm şi să ţinem uşile deschise, ca alături să vină cât mai mulţi români care vor să creionăm viitorul acestei ţări, nu prin ură, dezbinare şi violenţă, ci prin lucruri concrete, dacă vrem într-adevăr să mergem înainte. (...) Le-am mai spus şi repet acest lucru: să fie întotdeauna mândri că sunt membri PSD, pentru că Partidul Social Democrat nu a luat niciodată măsuri împotriva românilor şi nu va lua măsuri împotriva românilor", a mai declarat premierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel