Viorica Dăncilă intervine în cazul Sorinei: Am trecut printr-un proces de adopție. Știu ce înseamnă

V.Dancila
V.Dancila

Viorica Dăncilă a reacționat, sâmbătă dimineață, pe contul de Facebook, în urma imaginilor apărute în spațiul public cu o fetiță de opt ani din Mehedinți, care a fost luată de polițiști din casa asistentului maternal care a crescut-o, în ciuda protestelor acesteia.

„Am cerut de urgență o anchetă în cazul Sorinei, în condiții de calm și strictă respectare a legii, precum și consiliere psihologică pentru copil. Integrarea fetiței într-o familie și un cămin în care să crească frumos înseamnă normalitate și ar trebui să fie prioritatea noastră absolută.

Cu sentimentele și sănătatea emoțională a unui copil nu trebuie să se joace nimeni, cu atât mai puțin să o convertească într-o miză politică. Sunt mamă, eu însămi am trecut printr-un proces de adopție și știu foarte bine ce înseamnă”, a scris Viorica Dăncilă sâmbătă dimineață pe Facebook.

„Condamn cu vehemență orice formă de abuz și nerespectare a drepturilor copilului și vă asigur de toată implicarea mea în acest caz, precum și de sancționarea celor ce vor fi găsiți vinovați”, a concluzionat Dăncilă.

VEZI ȘI: Gala premiilor MNLR. Distincții importante pentru domenii de referință - VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel