UPDATE. Viorica Dăncilă, întâlnire neanunțată cu președintele Klaus Iohannis / Ce au discutat

Klaus Iohannis si Viorica Dancila
Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă este, în acest moment, la Palatul Cotroceni, unde se află în discuţii cu preşedintele Klaus Iohannis. Întâlnirea nu a fost anunţată.

UPDATE: "Nu poţi demite pe cineva fără a analiza cine a greşit", a spus Viorica Dăncilă pentru Antena 3.

UPDATE: Întâlnirea, care a avut loc la solicitarea președintelui Klaus Iohannis, s-a încheiat. S-a discutat pe marginea nominalizărilor făcute de Viorica Dăncilă, pentru Justiţie, Fondurile Europene, Românii de Pretutindeni şi pentru poziţia de vicepremier şi despre faptul că preşedintele şi-ar dori plecarea din guvern a lui Carmen Dan şi Teodor Meleșcanu.

__________________________________________________________________________________________________

În acest moment, Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis se află în discuţii, la Palatul Cotroceni, întâlnirea nefiind anunţată, informează Antena 3.

Întâlnirea are loc la patru zile după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare şi în condiţiile în care premierul a venit cu noi nominalizări pentru cele trei ministere, unde posturile erau vacante: Justiţie, Fonduri Europene şi Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

Întâlnirea vine, de asemenea, într-un alt context important, în condiţiile în care, ieri, preşedintele Klaus Iohannis a ieşit public pentru a cere două demisii: Carmen Dan şi Teodor Meleșcanu, motivul fiind modul defectuos în care ar fi fost organizate alegerile europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel