Viorica Dăncilă, discuții purtate cu ambasadorul Belgiei

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă l-a primit marţi, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Regatului Belgiei în România, Thomas Baekelandt, într-o vizită de curtoazie, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Viorica Dăncilă și Thomas Baekelandt au discutat despre relaţia bilaterală dintre România şi Belgia. 'Cu acest prilej, a fost reconfirmat angajamentul ambelor părţi pentru consolidarea cooperării, cu accent pe aprofundarea dialogului politic şi dezvoltarea componentei economice şi sectoriale a relaţiei bilaterale', se spune în comunicat.

Alte subiecte

Un alt subiect de pe agenda discuţiilor a fost participarea României ca ţară invitată de onoare la Festivalul Internaţional de Artă Europalia 2019. Premierul a dat asigurări că ţara noastră este 'angajată într-un proces susţinut de pregătire a participării la acest proiect', se precizează în comunicat. De asemenea, prim-ministrul 'şi-a exprimat satisfacţia pentru schimburile economice dinamice, care au însumat peste 3 miliarde de euro în 2017'.

[citeste si]

Întrevederea a prilejuit, totodată, un schimb de opinii privind temele de actualitate de pe agenda europeană, fiind reconfirmată voinţa comună de a aprofunda cooperarea, inclusiv în perspectiva deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului UE în 2019, se mai arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel