Viorica Dăncilă despre încadrarea României în ţinta de deficit bugetar: Ne încadrăm. Opoziţia încearcă lucruri care nu se pliază pe realitate

Viorica Dăncilă a vorbit despre încadrarea României în ținta de deficit bugetar.

Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Timişoara, că România se va încadra în ţinta de deficit bugetar stabilită pentru anul în curs, contrar unor afirmaţii făcute de lideri ai opoziţiei în spaţiul public, scrie Agerpres.

Întrebată, într-o conferinţă de presă, de eventualitatea ca România să nu se încadreze în ţinta de deficit bugetar pe anul în curs, Dăncilă a răspuns: "De fiecare dată ne-am încadrat, nu a existat un pericol din acest punct de vedere. Am văzut că opoziţia încearcă acum să aducă în spaţiul public tot felul de lucruri care nu se pliază pe realitate, tocmai probabil pentru a justifica începerea perioadei de guvernare. Acelaşi lucru l-au spus, dacă vă amintiţi, şi de pensii şi de salarii: că nu avem bani de pensii şi salarii, că nu le dăm la timp. De fiecare dată realitatea a contrazis afirmaţiile lor. Nu! Ne încadrăm în ţinta de deficit bugetar", a spus premierul demis.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22