Viorica Dăncilă, depunere candidatură. Bogdan Chirieac: Arată că are forță

Viorica Dăncilă (PSD)
Viorica Dăncilă (PSD)

Viorica Dăncilă și-a depus astăzi, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidențiale. 

Viorica Dăncilă și-a depus astăzi, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidențiale. Premierul României a fost așteptat de zeci de susținători. 

”Partidul vrea să arate că are forță, chiar dacă a fost înfrânt pe 26 mai. Și are forță! E mult până departe, asta însemnând Palatul Cotroceni. Eu cred că doamna Dăncilă va intra în turul al doilea. PSD are capacitatea de mobilizare în ciuda aripioarelor care au apărut în partid și până la urmă ar fi vorba de supraviețuirea partidului. Că mai sunt baroni care ar fi gata să o trădeze pe Viorica Dăncilă, pentru a se salva ei, probabil că mai sunt. Dar mai este și marea masă de stânga, intens mobilizată de către domnul Klaus Iohannis.

Bogdan Chirieac: Mă mir că intră Iohannis în turul doi

”Eu cred că doamna Dăncilă are șanse. Eu mă mir că domnul Iohannis intră în turul doi. Dar eu pun asta pe seama fleșcăirii campaniei electorale a domnului Barna. Pur și simplu s-a fleșcăit. Online-ul făcea legea, erau geniali, acum parcă totul este împotriva domnului Barna”, a precizat analistul politic Bogdan Chirieac în direct la România TV.

Pentru depunerea candidaturii la alegerile prezidențiale, reprezentanții Partidului Social Democrat au strâns aproximativ 1.400.000 de semnaturi pentru susținerea premierului Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel