Viorica Dăncilă, declaraţii înaintea şedinţei BPN al PSD

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o serie de declaraţii înaintea începerii şedinţei BPN al PSD de joi, de la Palatul Parlamentului. 

Viorica Dăncilă a răspuns întrebărilor adresate de jurnalişti înaintea desfăşurării şedinţei BPN al PSD. Guvernul este în grafic cu pregătirile pentru preluarea Preşedinţiei rotative a Consiliului UE iar afirmaţiile liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pe această temă se refereau la dezbinarea dintre partidele politice, a precizat, joi, prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Iată care au fost cele mai importante declaraţii făcute de primul-ministru:

"Referirea dânsului era legată de dezbinarea care există în societate, de dezbinarea între partidele politice, nicidecum din punct de vedere organizatoric, logistic sau al programului pentru preluarea Preşedinţiei rotative", a declarat Viorica Dăncilă înainte de şedinţa conducerii PSD, întrebată cum comentează afirmaţiile liderului ALDE, potrivit căruia, în condiţiile războiului politic total din aceste luni, România nu este pregătită să preia Preşedinţia Consiliului UE. 

"Am discutat şi cu domnul Dragnea şi cu domnul Tăriceanu despre stadiul pregătirii preluării preşedinţiei Consiliului UE, noi suntem în grafic, suntem pregătiţi. [...] Pentru a avea o preşedinţie de succes, aşa cum ne dorim cu toţii, cred că trebuie să existe un consens între partidele politice şi între instituţii."

Referitor la propunerea lui Tudorel Toader de revocare a lui Augustin Lazăr: "Nu trebuie să fiu eu mulţumită şi nu trebuie să spun eu dacă acest lucru este bun sau rău. Avem ministru al Justiţiei, a făcut o prupunere documentată, vom vedea care este cursul de acum încolo." 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel