Viorica Dăncilă declarația despre BĂRBAȚI care a ridicat sala în picioare VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o declarație despre bărbați, la Congresul PSD, care a ridicat sala în picioare. 

”Pe mine aroganța nu mă reprezintă, iar disprețul pentru români nu l-am simțit niciodată, la oameni mă voi întoarce întotdeauna, pentru că țin cu poporul român și cu țara mea. Să nu uităm că astăzi noi suntem singurii cu un program de guvernare şi o viziune. Sunt singurul candidat care îşi asumă guvernarea ţării, care are curajul și voința de a mișca lucrurile pentru români. Sunt mai puternică decât toţi aceşti bărbaţi care nu fac altceva decât să ţipe de pe margine.” a spus Viorica Dăncilă, la Congresul PSD. 

Declarația vine în contextul în care s-a raportat la Klaus Iohannis care ”a dormit bine noaptea”, dar căruia îi transmite că va veni momentul în care va plăti pentru dovezile de cruzime și de cinism și dispreț: ”Vine momentul în care trebuie să răspundă pentru ce a făcut și pentru ce nu a făcut. Să nu faci nimic pentru ai tăi e dovadă de cruzime, să-ți amintești de poporul român după cinci ani, în campanie, e o dovadă ce cinism”. 

Vezi mai mult aici: Viorica Dăncilă: Klaus Iohannis a dormit bine noaptea. Dovadă de cruzime, ceasul a stat de mult

Despre Dan Barna afirmă că cere încrederea și votul românilor, doar cu promisiunea că-i va da joi pe cei care au făcut lucruri bune pentru oameni, fără un plan pentru construcție și reformă. ”Aceasta este manifestarea unei disperări și a unei lipse de viziune pentru țară” a precizat Viorica Dăncilă. 

Vezi mai mult aici: Viorica Dăncilă, atac la Dan Barna pentru declaraţiile despre Caracal: Zero înţelegere. De aia nu vor fi niciodată unde vor

Vezi de la 1:30:00 (declarația despre bărbați de la 1:36:00): 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel