EXCLUSIV  Viorica Dăncilă, decizii după rezultatele de la europarlamentare

Alegeri europarlamentare 2019
Alegeri europarlamentare 2019

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a declarat că mutarea banilor de la pensii la infrastructură nu este o variantă pentru PSD, chiar şi după rezultatul slab de la alegerile europarlamentare, menţionând că programul de guvernare nu poate fi modificat. 

"Pentru noi, creşterea nivelului de trai este un obiectiv important. În acelaşi timp, anul acesta este anul în care vrem să realizăm cât mai multe investiţii, şi aici vreau să fac o precizare. Avem nevoie de investiţii majore. După cum ştiţi, am format un departament în subordinea primului ministru, legat de monitorizarea, implementarea investiţiilor, pentru investiţii în infrastructură. Vrem să începem o autostradă, dacă nu putem pe parteneriat public-privat, atunci pe fonduri guvernamentale, dar trebuie să facem acest lucru. Oamenii nu mai au răbdare. Eu vreau să spun că am început şi ăsta este stadiul! Să ştiţi că investiţii s-au făcut, PNDL a funcţionat foarte bine, cred că nu există comunitate în România să nu fi avut investiţii pe PNDL 1 şi 2", a declarat Viorica Dăncilă. 

"Banii de la pensii şi salarii ar trebui mutaţi"

Declaraţia Vioricăi Dăncilă a venit în contextul unei afirmaţii lansate de analistul politic Bogdan Chirieac. 

"Normal ar fi să reflectaţi şi să reevaluaţi, poate că banii de la pensii şi salarii ar trebui mutaţi la infrastructură, programul de guvernare se mai şi adaptează în funcţie de voinţa poporului", a declarat Bogdan Chirieac. 

Interviul complet în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel