Viorica Dăncilă, consultant la BNR. Denise Rifai: Să le bat obrazul oripilaților?

Denise Rifai
Denise Rifai

Jurnalista Denise Rifai a reacționat după ce Viorica Dăncilă a fost angajată consultant în Departamentul pentru economia verde la BNR.

”Eu am fost intre primii si cei mai vocali critici ai fostului premier, Viorica Dancila. Doar eu ma minunam aproape seara de seara, in emisiunea mea Legile Puterii, de brosele fostului premier, brose despre care s-a vorbit ulterior, in mod constant, in presa. Si tot eu am apreciat public ca totusi Viorica Dancila nu a executat obedient ordinul trasat de Liviu Dragnea si ma refer la modificarile aduse legilor justitiei, pe care Dragnea le dorea rezolvate prin ordonanta de urgenta. Si ma intreb oare cati barbati, din maaaarii barbati de stat ai Romaniei, ar fi avut curaj sa se opuna unei astfel de solicitari si sa reziste presiunilor la care a fost supusa Dancila in acea perioada.

Recunosc ca noul loc de munca al doamnei Dancila la BNR m a lasat la fel de muta cum am ramas atunci cand am aflat ca PSD nu a gasit un loc pe listele de parlamentari pentru omul care a condus Romania timp de doi ani si jumatate. Dar la fel de muta raman, de zeci de ori pe zi, cand aflu ce oameni sunt numiti in functii de mare conducere in statul roman. sa ma apuc sa-i insir aici??? sau sa le bat obrazul oripilatilor de astazi????!

Mor cu ipocrizia asta din politica si cu ipocritii care in loc sa se priveasca adanc in oglinda, arata cu degetul spre altii! L-am sustinut mereu pe guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si pot sa inteleg si aici, gestul sau. Si oricum, iata, decizia de angajare a fostului premier s-a dovedit un act de mare curaj al Guvernatorului, daca luam in considerare linsajul mediatic de astazi. Si in tot cazul, tot pentru “oripilatii” zilei sa se caute de oglinda prin buzunare. Oglinda e un bun barometru. Atat pentru competenta, cat si pentru potenta. Si nu in ultimul rand, pentru ipocrizie!

Ps. Nu e normal ca oameni care, dintr-un concurs de imprejurari, ajung in functii atat de importante in statul roman, si care sunt amplu curatate de scame in perioada de mare putere, sa fie linsate in cea mai salbatica maniera, imediat ce si o pierd. Iar Guvernatorul azi a facut un gest. Sau a dat curs unei recomandari. Dar gestul trebuia facut. Poate nu la bnr. Dar cu siguranta, acest gest trebuia facut!”, a scris jurnalista Denise Rifai pe Facebook.

Viorica Dăncilă nu a fost angajată la cabinetul guvernatorului BNR şi nu ocupă funcţia de consilier al acestuia



Viorica Dăncilă a fost premierul României în perioada ianuarie 2018 - noiembrie 2019 şi anterior europarlamentar PSD.

Aceasta s-a născut la 16 decembrie 1963, la Roşiorii de Vede, în judeţul Teleorman. A absolvit Facultatea Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi, din cadrul Institutului de Petrol şi Gaze Ploieşti, în 1988. În 2006, a obţinut masterul Spaţiul Public European, în cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti. Este specializată în programarea şi managementul proiectelor, bazele economiei petroliere şi luarea deciziilor, expert în armonizarea legislativă - integrare europeană, potrivit datelor publicate pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel