Viorica Dăncilă, atac la Ponta după moţiunea de cenzură: A promis funcţii în guvern

Premierul Viorica Dăncilă a lansat un atac dur la adresa lui Victor Ponta, pe care îl acuză că a cumpărat voturile parlamentarilor PSD cu promisiuni de funcţii în Guvern. 

„PSD astăzi în Parlament nu a pierdut pentru că opoziția a fost puternică. Au fost șase formațiuni politice împotriva PSD. PSD a pierdut astăzi pentru că a fost trădat de oameni din interiorul partidului, de oameni care au făcut parte din guvernare, apoi au plecat. A fost trădat de oameni care au câștigat un mandat în Parlament sub sigla PSD, apoi au trădat.Eu nu pot să îmi vând partidul așa cum fac alții. Nu pot să girez anumite acțiuni pentru a distruge acest partid. Este clar că unii vor să distrugă PSD și acest lucru se poate observa. Eu nu pot face acest lucru", a explicat Viorica Dăncilă la România TV. 

Atac la Victor Ponta: A promis funcţii în Guvern

„Cred că au trădat pentru că li s-a promis anumite lucruri din partea altor formațiuni. Li s-a promis că o să îi ducă la guvernare și le va oferi la toți posturi de miniștri. Eu puteam să ofer posturile de miniștri pentru că eram premier, dar nu puteam să mint oamenii. Nu am oferit la nimeni post de ministru sau de secretar de stat. Domnul Ponta are această calitate de a dezinforma. Domnul Ponta le-a promis la toți că vor intra la guvernare. Probabil după această periaodă de consultări de la Cotroceni vor vedea că i-a înșelat cum a făcut de fiecare dată. Niciodată președintele Klaus Iohannis nu va nominaliza un premier dintr-o alianță PSD-Pro România-ALDE", a adăugat Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel