Viorica Dăncilă. Strategia PSD pentru câștigarea alegerilor prezidențiale

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

În direct la România TV, premierul României, Viorica Dăncilă a vorbit strategia PSD pentru câștigarea alegerilor prezidențiale. 

”Nu poți să creezi un val de credibilitate dacă nu îți ți promisiunile, iar din punct de vedere politic, desigur că trebuie să ne consolidă, astfel încât să câștigăm alegerile prezidențiale. Trebuie să ajungem în fiecare organizație să vorbim cu oamenii, să vorbim cu structurile de partid astfel încât în toamna acestui an să câștigăm.

Înainte de congres o să vorbim să vedem cine vrea să candideze, o să facem sondaje de opinie astfel încât să mergem cu candidatul care are cele mai multe șanse pentru a câștiga alegerile prezidențiale. Nu putem merge cu un candidat care nu are nicio șansă ci cu un candidat care pe lângă susținere să genereze un val de încredere. Vom face mai multe sondaje unde vom introduce mai mulți colegi de partid și candidați independenți și vom vedea care este soluția optimă astfel încât să avem cele mai multe șanse”, a precizat Viorica Dăncilă în direct la România TV. 

Vezi și: Moțiunea de cenzură a picat. Chirieac: Cum va juca în continuare Guvernul Dăncilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel