Viorica Dăncilă: Nu vom renunţa la ordonanţă

Mihai Ciobanu / 25 feb 2019 / 12:36 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că nu se va renunţa la ordonanţa care aduce modificări legilor justiţiei. 

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o serie de precizări referitoare la ordonanţa 7/2019, care aduce modificări legilor justiţiei. "În primul rând voi asculta care sunt nemulţumirile şi argumentele care stau în spatele acestor nemulţumiri. Am făcut această întâlnire astăzi şi sper ca cei care au nemulţumiri să vină la această întâlnire la Palatul Victoria. (...)

Ceea ce vreau să subliniez este faptul că nu vom renunţa la ordonanţă. Am văzut ieşiri în spaţiul public care au solicitat să renunţăm la această ordonanţă în totalitate. Am spus întotdeauna că dăm dovadă de flexibilitate dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţăm şi la lucrurile bune din dorinţa unora de a face acest lucru", a declarat Viorica Dăncilă. 

"Poate unele lucruri nemulţumesc. Argumentate, ele pot fi schimbate şi cred că dialogul este foarte important. Ştiu că o să mă întrebaţi de ce acum acest dialog şi nu înainte. Eu cred că dialogul trebuie purtat înainte de ministrul de resort. Prim-ministrul poartă acest dialog atunci când în spaţiul public apar nemulţumiri şi este nevoie de intervenţia primului-ministru", a mai precizat Viorica Dăncilă. 

Vezi şi: Audiere Kovesi. Întâlnire LIBE. Dragnea: Așa stau lucrurile

Constantin Niţă, dosar. Decizie BOMBĂ


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27