Viorica Dăncilă: Klaus Iohannis, atitudine de dictator. Eu asta îl rog

Viorica Dăncilă apreciază că Klaus Iohannis are "atitudine de dictator", dorind ca "totul să fie al lui în această ţară".

Întrebată despre piedicile pe care le pune Klaus Iohannis după ce Viorica Dăncilă a trimis nominalizarea lui Victor Negrescu pentru comisar european, premierul a declarat:

"Tot ceea ce face domnul preşedinte Iohannis face în scop electoral. Am primit o scrisoare de la preşedintele CE, Ursula von der Leyen, care mi-a solicitat imediat ca să trimit o nominalizare pentru comisar european. Scrisoarea era adresată nu primului-ministru, ci primului-ministru Viorica Dăncilă. Copia a fost trimisă către domnul preşedinte, deci domnia sa nu poate să spună că nu a ştiut despre acest lucru. Presiunile făcute de domnul preşedinte – pentru că vedem că se fac presiuni atât în spaţiul public, am înţeles că şi la Bruxelles – de a nu desemna un comisar, nu fac decât să facă rău acestei ţări. Pentru că nimeni de la Bruxelles nu va înţelege de ce este o luptă între preşedinte şi premier. Lucrurile care ţin de campanie, de problemele noastre naţionale, trebuie să le ţinem în România. Nu trebuie să le ducem la Bruxelles, pentru că acest lucru nu este bun pentru imaginea României".

"Domnul preşedinte am văzut că a ieşit cu tot felul de declaraţii. Are logică în ceea ce face în rest: vrea ‚Guvernul meu’, vrea ‚Parlamentul meu’ şi vrea ‚comisarul meu’. Tot ce este în această ţară trebuie să-i aparţină domnului preşedinte. Pentru că atitudinea sa de dictator se vede din ce în ce mai mult şi o simt şi oamenii. Eu îl rog să fie prima dată dedicat ţării şi pe urmă intereselor personale sau electorale", a declarat Viorica Dăncilă într-o declaraţie de presă făcută în timpul unei vizite la Zalău.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel