Viorica Dăncilă: Îi dau dreptate lui Klaus Iohannis. Este pentru prima dată - Video

Viorica Dancila
Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a declarat că, pentru prima dată, îi dă dreptate lui Klaus Iohannis. 

Prezentă la un eveniment electoral în localitatea Dofteana, judeţul Bacău, premierul Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, a declarat că, pentru prima dată, îi dă dreptate lui Klaus Iohannis pentru o afirmaţie pe care a făcut-o recent. 

"Am fost la Ziua Armatei. Acolo a venit preşedintele şi am văzut declaraţia sa: a afirmat că ne-a văzut dezamăgiţi, că ne-a văzut trişti şi este pentru prima dată când trebuie să-i dau dreptate. Da, suntem trişti şi suntem dezamăgiţi pentru că am văzut că şase formaţiuni politice în frunte cu preşedintele României au dat un guvern jos, un guvern aproape de români, un guvern care a luat decizii pentru români şi vin cu un guvern, cu un program de guvernare împotriva românilor.

Cum să nu fim dezamăgiţi când vedem că ne spune: ‚nu tăiem pensiile, dar nu le mai mărim’. Oare părinţii şi bunicii noştri nu au dreptul la viaţă decentă, nu au dreptul la respect din partea noastră? Ne-am dorit întotdeauna ca ceea ce noi am propus în programul de guvernare pentru pensionari să meargă mai departe. Este munca lor de-o viaţă şi noi trebuie să-i respectăm şi să le dăm ceea ce se cuvine. Nu le facem o favoare, este dreptul lor după o viaţă de muncă. (...) Vedem că de fapt aceşti oameni aduc din nou politică de austeritate, că de fapt aceşti oameni nu iubesc oamenii, se iubesc doar pe ei şi iau măsuri pentru ei", a declarat Viorica Dăncilă.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel