Viorel Moldovan părăseşte naţionala României

Fostul internațional Viorel Moldovan, antrenor secund al echipei naționale de fotbal a României, va conduce din sezonul 2016-2017 formația AJ Auxerre.

"Viorel Moldovan este noul antrenor al echipei AJ Auxerre. El este în prezent actualul antrenor secund al echipei naționale a României, calificată la Campionatul European din Franța. Viorel Moldovan a antrenat deja mai multe echipe din primul eșalon din România. A terminat pe locul 5 în Liga I, cu FC Vaslui, în sezonul 2008-2009, calificând echipa în cupele europene. Mai mult, a reușit promovarea formației Rapid București în primul eșalon în condiții financiare precare în sezonul 2013-2014.

Viorel Moldovan este un antrenor care apreciază să lucreze cu jucătorii tineri, lucru pe care deja l-a făcut ca selecționer al echipei de tineret a României", scrie Agerpres.

În vârstă de 43 de ani, Viorel Moldovan este unul dintre cei trei secunzi ai selecționerului Anghel Iordănescu, alături de Ionuț Badea și Daniel Isăilă. Moldovan a condus ca antrenor principal până în prezent formațiile FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, precum și selecționata de tineret a României.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel