Viorel Hrebenciuc renunță la șefia PSD Bacău, după 23 de ani

Viorel Hrebenciuc
Viorel Hrebenciuc

Actualul preşedinte al organizaţiei PSD Bacău, Viorel Hrebenciuc, anunţă că nu va mai candida pentru şefia filialei băcăuane la alegerile programate la începutul lunii aprilie, scrie Agerpres.

Potenţiali înlocuitori la conducerea social-democraţilor băcăuani sunt doi tineri politicieni, Dragoş Benea, preşedintele Consiliului Judeţean şi deputatul Gabriel Vlase.

„Intenţionez să nu îmi reînnoiesc mandatul de preşedinte al organizaţiei, după 23 de ani în funcţie. Nu este un motiv special, dar consider că sunt implicat în proiecte importante la nivelul Parlamentului şi partidului, iar deplasările la Bacău îmi iau mult timp. Or, fără o prezenţă activă în zona de responsabilitate efectele nu pot fi benefice. În plus, candidaţi tineri din rândul social-democraţilor băcăuani s-au maturizat politic şi pot decide, de acum, viitorul organizaţiei. Am încredere în ei, indiferent de cine va fi ales”, a declarat, miercuri, Viorel Hrebenciuc. Preşedintele PSD Bacău a evitat, însă, să spună pe cine preferă în locul său. El a menţionat doar că există doi concurenţi, Dragoş Benea, preşedintele Consiliului Judeţean, şi deputatul Gabriel Vlase, ambii vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene. „Las cea mai tânără organizaţie PSD din România. Şi Dragoş Benea, şi Gabriel Vlase aveau sub 30 de ani când au primit funcţii importante. Acum au în jur de 40 de ani sau chiar mai puţin, dar se află deja fiecare la al treilea mandat în funcţiile ocupate în prezent. Dacă vor candida, va câştiga cel care are cea mai bună susţinere în organizaţia judeţeană. Eu nu am niciun parti-pris”, a precizat Viorel Hrebenciuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel