EXCLUSIV  Viorel Hrebenciuc, lovitură de palat în PSD. Liviu Dragnea: Sunt mai mulți oameni care mi-au spus

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a acceptat invitația DCNews pentru un interviu. Acesta a comentat afirmațiile pe care le-a făcut în urmă cu câteva zile despre manipulările practicate de către unii membrii ai partidului, referindu-se la Viorel Hrebenciuc.

”Sunt mai mulți oameni care mi-au spus și nu au inventat. Au fost mai multe întâlniri organizate de domnul Viorel Hrebenciuc, care vorbea că trebuie să fie schimbată conducerea PSD. Îmi pare rău că nu a înțeles, lucrurile în partid s-au schimbat.”, spune Liviu Dragnea.

”Poate eu nu mă ridic la nivelul lui (n.r. Viorel Hrebenciuc), dar partidul funcționează altfel acum. Înainte poate mergea, acum funcționează altfel.”, a adăugat acesta.

Întrebat când au avut loc întâlnirile, dacă s-au întâmplat în timpul sau după moțiune, președintele PSD a răspuns: ”Și înainte, și în timpul, și după. Când mai apare o chestie în presă că mi se întâmplă mie ceva apar aceste întâlniri. Nu e o problemă, partidul funcționează altfel. PSD nu mai e partidul în care PSD e a lui ăla. Eu am deschis foarte mult partidul.”

 Răspunsul integral îl puteți urmări în video de mai jos:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel