EXCLUSIV  Viorel Cataramă, anunț-cheie pe scena politică despre noul partid

Prezent la interviurile DCNews, Viorel Cataramă a vorbit despre noul partid pe care îl va înființa, Dreapta Liberală, dar și despre motivul pentru care a demisionat din PNL.

Prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, Viorel Cataramă, a anunţat, luni, că a demisionat din Partidul Naţional Liberal şi că va înfiinţa o nouă formaţiune cu numele Dreapta Liberală (DL), partid despre care unii ar spune că, abreviat, ar fi PDL.

"Cine spune asta se înşală. Sigla, denumirea totul este diferit. De ce Dreapta Liberală? Pentru că eu sunt cunoscut ca unul dintre cei mai reprezentativi membri ai mişcării liberale. Din păcate, mişcarea liberală în România, în ultimii 30 de ani, s-a declarat ca fiind de dreapta şi s-a comportat întotdeauna că fiind de stânga.

A fost o confuzie ideologică care persistă şi astăzi şi din acest motiv am decis să îmi dau demisia din partid şi să înființez o forţă politică de dreapta. Este primul partid politic, în 30 de ani, care se constituie în jurul unuei idologii, nu în jurul unei persoane sau al unui grup de persoane. Întâi a fost promovată ideologia, a fost anunţată şi apoi a luat naştere partidul. Este un partid de dreapta care nu va face niciun compromis cu ideologia socialistă şi cu stânga", a declarat Viorel Cataramă.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel