EXCLUSIV  Viorel Cataramă-Daniel Zamfir, reacție după un articol DC News: Este rătăcit în PNL

Viorel Cataramă a reacționat după un articol publicat de DC News. Candidatul liberal la președinția partidului i-a răspuns fostului deputat Daniel Zamfir. 

Pe o rețea de socializare, Daniel Zamfir a afirmat că a rămas surprins că ”un personaj, cu trecutul lui Viorel Cataramă”, care ”se crede Trump al PNL-ului” și-a lansat candidatura, precizând că a ”realizat cât de penibil e când oamenii politici nu mai au simțul ridicolului”, postare ce a fost preluată de DC News de pe contul personal de Facebook a politicianului.

Viorel Cataramă a reacționat acuzând faptul că ”Daniel Zamfir este o persoană cu puternice vederi de stânga”, un ”rătăcit în PNL” care ”nu înțelege și nu poate înțelege ideologia și măsurile de centru-dreapta”, făcând referire la legea dării în plată.

"Daniel Zamfir este o persoana cu puternice vederi de stanga; numai un astfel de politician poate propune o lege de genul darii in plata!

Fostul deputat pare ratacit in PNL, nu intelege si nici nu poate intelege ideologia si masurile de centru-dreapta; din cauza unor astfel de indivizi a ajuns partidul unde a ajuns, sa fie uneori chiar mai la stanga PSD-lui!

Iar cand in sfarsit, exista o speranta, aceste personaje apar cu... atacuri la persoana, atata pot, nu suntcapabile sa inteleaga masurile de dreapta, necesare si obligatorii in acest moment pentru tara noastra.

Totusi, pentru ca unii dintre noi mai suntem inca liberali, sa fim toleranti, dar fermi, sa-i indrumam pe toti cei cu vederi de stanga sa-si urmeze ideologia in alta parte, PNL va fi de dreapta, oricat s-ar stradui unii sa nu fie!", a precizat Viorel Cataramă într-un drept la replică pentru Daniel Zamfir.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel