Violeta Vijulie - Liviu Pleșoianu, scandal la Antena 3. Replici dure

Vijulie - Pleșoianu
Vijulie - Pleșoianu

Au fost replici dure între Violeta Vijulie (PNL) și Liviu Pleșoianu (PSD), în direct, la Antena 3, în emisiunea Anei Maria Roman.

Violeta Vijulie l-a acuzat pe Liviu Pleșoianu că este agresiv în contextul în care tocmai deputatul PSD a fost atacat verbal de un membru PNL.

Iată replicile dintre Violeta Vijulie și Liviu Pleșoianu:

Violeta Vijulie: Actele de violență vin de la PSD și ALDE. Dumneavoastră sunteți o persoană violentă în tot ceea ce faceți. Sunteți agresiv și când tăceți.

Liviu Pleșoianu: Știți cine m-a agresat pe mine? Am primit opt mesaje pe mail de la președintele Tineretului Național Liberal (TNL) Mioveni, politician PNL. Mi-a trimis niște mesaje absolut mizerabile. PNL nu a avut niciun fel de reacție vizavi de mesajele pe care le-am primit. Înseamnă că vă asumați acele mizerii care mi-au fost scrise. Ăștia sunteți!

Violeta Vijulie: Dacă vă uitați la aparițiile dumneavoastră, veți vedea că sunteți departe de a avea un comportament civilizat.

Liviu Pleșoianu: Am înțeles. Știți ce? A intra cu dumneavoastră într-o polemică este un lucru atât de greșit încât mi-am propus să nu o mai fac. Este complet inutil să discut.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Alegeri prezidențiale 2019. Astrologul Burculeț: SURPRIZA la care nimeni nu se va aștepta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel