EXCLUSIV  Violeta Vijulie, în Guvern, după plecarea de la vârful ANFP. Răspuns după ce Vlad Voiculescu i-a anunțat în direct schimbarea din funcție: Las pentru USR...

Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății, a anunțat, în direct, că Violeta Vijulie va fi schimbată de la conducerea ANFP. Liberala a răspuns pentru DCNews în urma acestui anunț și a explicat în ce condiții vine schimbarea, dar și că va ocupa o funcție în Guvern. 

”Cred că dânsa va fi schimbată curând din funcție, dar asta nu e o amenințare, e ceea ce știu eu. Din câte știu, instituția pe care o conduce dânsa nu va mai fi condusă de aceeași persoană” a spus Vlad Voiculescu, la Antena 3, în replică pentru Violeta Vijulie, președinta Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, care anterior opinase că mai bine ar fi să revină Nelu Tătaru la Ministerul Sănătății. Reacția Violetei Vijulie era după un schimb de replici pe care l-a avut Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății, cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. 

Vezi mai mult aici: Vlad Voiculescu: Nu eu, ci Violeta Vijulie va fi schimbată. Nu e o amenințare, o informație

Contactată de DCNews, Violeta Vijulie a răspuns: ”Da, nu va mai fi condusă de aceeași persoană, doar că nu are nicio legătură ceea ce am spus referitor la dânsul cu instituția pe care o conduc, unde eu am făcut treabă foarte bună timp 9 luni ca vicepreședinte și 3 luni ca președinte. Eu las pentru USR, care o să vină pe funcția mea, baza de date cu toți bugetarii din România pentru care am securizat fonduri europene. În doar 6 luni, am scris și accesat fonduri europene, am dat drumul la concursul național pentru funcționarii publici, fac training pentru 7500 de oameni pe digitalizare. Eu fac foarte multe chestii acolo la Agenția Națională a Funcționarilor Publici, iar faptul că nu o să mai fiu pe această funcție nu înseamnă decât că eu mi-am făcut treaba bine și că, la tragerea între partide, pur și simplu Agenția a căzut la USR. Nu e nicio supărare pentru nimeni că eu nu o să mai fiu acolo. Ceea ce trebuie să rețină dl. Vlad Voiculescu e că i-am lăsat treabă foarte bine făcută și sper ca președintele ANFP care o să vină din partea USR să se ridice măcar la înălțimea rezultatelor pe care eu le-am avut în numai trei luni ca președintă.”

”Eu o să mă duc secretar de stat în alt minister” a dezvăluit Violeta Vijulie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel