Violeta Alexandru, replică pentru Florin Cîțu: Putem să fim orgolioși, dar nu pe spatele bucureștenilor

Violeta Alexandru, replică pentru Florin Cîțu: Putem să fim orgolioși, dar nu pe spatele bucureștenilor / Foto: Facebook Florin Cîțu
Violeta Alexandru, replică pentru Florin Cîțu: Putem să fim orgolioși, dar nu pe spatele bucureștenilor / Foto: Facebook Florin Cîțu

Violeta Alexandru i-a dat replică lui Florin Cîțu după ce acesta a spus că dacă va ajunge președinte de partid va susține doar membrii PNL la primăriile de sector din București.

Violeta Alexandru i-a transmis un mesaj acid premierul Florin Cîțu după ce acesta a spus că dacă va ajunge președinte de partid va susține doar membrii PNL la primăriile de sector din București, transmite Mediafax.

„Nu ne folosește la nimic să fim orgolioși”, este replica liderului PNL București, Violeta Alexandru, la mesajul lui Florin Cîțu - „Cu mine președinte al partidului vom susține doar membri PNL la primăriile de sector”.

„Putem să fim orgolioși, dar nu pe spatele bucureștenilor”

„Mi-asum faptul că în București am știut în baza sondajelor că singura soluție prin care putem înlătura PSD din București este prin formarea alianței de dreapta. Nu ne folosește la nimic să fim orgolioși, pentru că orgoliile noastre înseamnă să lăsăm Bucureștiul în brațele PSD, un PSD care ne-a dus în datorii”, spune Violeta Alexandru.

Ea afirmă că alianța cu USR a fost „soluția trainică și solidă prin care am putut să înlăturăm PSD din București”. „Putem să fim orgolioși, dar nu pe spatele bucureștenilor”, adaugă Alexandru.

Cîţu şi Orban, replici de la distanţă pentru şefia PNL

Mesajul transmis de Violeta Alexandru vine după ce Florin Cîțu  a dat de înțeles că regretă alianţa dintre PNL şI USR-PLUS în Bucureşti.

"Mesaj ferm pentru colegii mei, membri PNL în București: cu mine președinte al partidului, vom susține doar membri PNL la primăriile de sector. Votați înțelept când alegeți președinții PNL de sectoare. Mult succes și vă aștept alături de echipa câștigătoare. Împreună construim România liberală", a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook.

La alegerile locale din 2020, doar un singur liberal a câştigat o primărie de sector, în speţă Ciprian Ciucu, la sectorul 6. Nicuşor Dan, deşi susţinut de liberali, nu era membru PNL, în timp ce la celelalte primării unde alianţa a triumfat, candidaţii erau de la USR-PLUS. 

De cealaltă parte, Ludovic Orban a spus că „filiala Sectorului 1 are președintele PNL și va avea și după 25 septembrie președintele Partidului Național Liberal. La final de mandat stau cu fruntea sus”. Orban, membru PNL Sector 1, a mai susținut că în patru ani de zile a realizat lucruri „la care nimeni nu s-ar fi așteptat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel