EXCLUSIV  Violeta Alexandru OUT din cursa internă a PNL pentru Primăria Capitalei? Ce spune Dan Cristian Popescu: Eu asta am înţeles

Primăria Capitalei
Primăria Capitalei

Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2, a vorbit despre candidatul pe care îl vor propune liberalii pentru Primăria Capitalei. 

Dan Cristian Popescu a fost întrebat, în cadrul unui interviu acordat DC News, dacă Violeta Alexandru va fi candidatul PNL la Primăria Capitalei. 

"Este una dintre variante, dar din ce am înţeles, nu cred că se mai află în cursa internă (n.r. – pentru desemnarea candidatului PNL). Dar, până la anunţul oficial, orice este posibil. Sunt cinci persoane care au fost puse în sondaj şi se va merge pe persoana care are şanse să câştige", a răspuns Dan Cristian Popescu. 

Cât priveşte varianta Rareş Bogdan, viceprimarul Dan Cristian Popescu a spus: "Este una dintre variante. Dânsul am văzut că şi-a mai nuanţat discursul politic. Acum ceva timp spunea că sub nicio formă, acum spune că nu ar da înapoi. Şi cred că nici nu e normal să dai înapoi de la o astfel de bătălie. E onorant pentru oricine să fie candidatul PNL pentru Bucureşti".

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel