Violeta Alexandru, HUIDUITĂ în Sectorul 5, dă vina pe PSD. Chirieac, ironic: E perfectă și nemernici sunt cei care o fluieră

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat discursul Violetei Alexandru, ministrul Muncii şi preşedintele PNL Bucureşti, din sectorul 5, acolo unde a fost huiduită de mai multe persoane. 

Violeta Alexandru a acuzat PSD că "trimite agitatorii la lansarea candidaţilor PNL la primărie".  

"În primul rând, trebuie să dezavuăm cu putere orice manifestaţie antidemocratică. Cum a fost şi 10 august, cum a fost şi mini-demonstraţia de azi. Nu poţi fi de acord cu huiduirea unui politician care îşi depune candidatura. Lasă să îşi depună candidatura şi alege poporul. 

Discursul dnei Alexandru este ridicol. A mers în sectorul 5, unde toate sondajele îl dau cu prima şansă la primărie pe actualul primar PSD, Daniel Florea. A uitat că nu mai este ONG-ist, ci un distins membru al Guvernului. A început un discurs de ONG, că PSD, că ne împiedicaţi. Vedeţi că vreo opoziţie la vreo facere sau nefacere a doamnei de la Muncă este clar opera PSD. Deci distinsa dnă ministru Alexandru nu concepe că ar putea avea şi o opoziţie pe bune.  Nu concepe că pensionarii se aşteptau la majorarea pensiilor cu 40 la sută şi primesc doar 14 la sută. Şi poate nu sunt PSD-işti, dar nu sunt de acord cu domnia sa. Dar nu, dânsa e perfectă şi nemernici sunt cei care o fluieră. 

O să vedem dacă discursul acesta va avea efect la alegerile din 27 septembrie. Vă semnalez doar că a avut efect în 2019, dar în 2016 s-a soldat cu un dezastru pentru PNL. Dacă discursul acesta cu ciuma roşie va avea efect în 2020 vom vedea!", a declarat Bogdan Chirieac la RomâniaTV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel