Violeta Alexandru - Daniel Zamfir, replici DURE. ”Nu-ți crapă obrazul de rușine?!”

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Violeta Alexandru, ministrul propus al Muncii, îi acuză pe social-democrații din Comisiile reunite de Muncă ale Parlamentului că nu au vrut să o audieze. În replică, PSD, prin vocea lui Daniel Zamfir, o acuză de minciună.

”O MINCINOASA ORDINARA. Tupeul astora e fara limite! Pai, cum #duamnaveoleta, ai gasit conductele alea ruginite si n-ai gasit Parlamentul? Nu-ti crapa obrazul de rusine?? P.S. Vezi ca au fost la audieri fizic vreo trei minstri...”, a scris Daniel Zamfir, senator PSD, pe Facebook.

Violeta Alexandru, ministrul propus la Muncă, a explicat de ce nu a putut fi contactată pentru audieri. Ministrul a primit aviz negativ deoarece nu a reușit să intre prin videoconferință.


”Audierea din această dimineață ... La ora stabilită, am sunat pe telefonul pus la dispoziție de Comisie, am intrat, cu un cod de acces, pe linia securizată, am așteptat pe hold până am fost deconectată. L-am sunat imediat pe Președintele Comisiei, deputatul PSD Adrian Solomon să îl întreb ce se întâmplă și să îi spun că sunt la dispoziția Comisiei. Mi-a spus ca nu mai este nevoie să mă audieze, au votat deja! Circul PSD nu se dezminte!", a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel