Violeta Alexandru, AUTODENUNȚ. ”Când aude Budăi...”

Violeta Alexandru
Violeta Alexandru

Violeta Alexandru a postat pe pagina de Facebook un autodenunț. Iată ce scrie ea.

"Autodenunț!

Așa este. Urmăresc zilnic ca pensiile să ajungă la pensionari cât de repede posibil în această lună în care calendarul obișnuit de plăți este afectat de zilele libere de la începutul anului. S-a început plata acestora!", a scris Violeta Alexandru pe pagina de Facebook. 

Ce spune despre Poștă

 


"Da, sunt în contact constant cu noua conducere a Poștei Române pentru a urmări graficul plăților în cash. Urmărim graficul județ cu județ. Poșta se mobilizează pentru a recupera zilele libere. Facem tot ceea ce este omenește posibil să ajungă banii la pensionari cât mai repede. Acest lucru este o prioritate pentru mine. Ministerul Finanțelor a trimis fondurile în Trezorerie, Trezoreria a făcut rapid demersurile pentru viramentele pentru Poștă, Poșta a pregătit rapid procedurile, în paralel s-au tipărit rapid taloanele. Care nu se pot tipări mai devreme de finalizarea acestor proceduri, oricât ne-am dori", a completat.

"Vreau ca pensionarii să ajungă la pensie cât mai repede"

 


"Da, am discutat cu noul Președinte al Casei Naționale de Pensii care s-a și implicat și a solicitat băncilor să înceapă plata pensiilor pe card imediat ce ajung banii în contul acestora ci nu după 2 zile, cum se întâmplă de obicei.

Da, eu vreau ca pensionarilor să le ajungă pensia cât mai repede pentru că suntem după perioada de sărbători când au existat mai multe cheltuieli decât de obicei. Îmi dau seama și ne pasă", a adăugat Violeta Alexandru.

"Când aude Budăi..."

 

"M.C. Budăi/PSD când aude că grăbim lucrurile, ne ceartă, el nu vrea să ajungă banii la pensionari mai devreme. Îl deranjează. Ne reproșează că ne grăbim. Nu mă miră la PSD. Da, grăbim lucrurile.Atât cât se poate", a mai scris Ministrul Muncii.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29