Violeta Alexandru anunță propria victorie pentru PENSIONARI: ”Am terminat”. Ce spune despre TALONUL MOV anunțat de Raluca Turcan

foto Facebook Violeta Alexandru
foto Facebook Violeta Alexandru

Fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru își anunță propria victorie pentru pensionari, criticând măsura anunțată cu triumf de către actualul ministru al Muncii, Raluca Turcan.

”Pentru cei care m-au întrebat despre intenția mea de a amenda legea pensiilor pentru a include posibilitatea, pentru pensionarii care primesc pensia în cont, de a avea, dacă doresc, talonul în format electronic, am o informație simplă: am terminat.” a scris Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii, pe Facebook.

Astfel, spune ea, medicii vor putea verifica, prin acces direct la baza de date a Casei Naționale de Pensii, anumite informații ”despre pensionarii care solicită, de exemplu, rețete compensate”, unde nivelul de compensare este în funcție de cuantumul pensiei. 

”Sincer, nu talonul în sine interesează ci informația.” spune Violeta Alexandru, care dezvăluie că scopul este să scape de talonul de pensie pe hârtie. ”Ar însemna o povară în minus pentru pensionar dacă nu ar mai fi nevoit să aducă mereu talonul.” mai scrie Violeta Alexandru. 

”Talonul mov nu va veni, orice am face, prompt. Vom sta după el. Pentru pensionarii care folosesc sistemul bancar, nu ar trebui să mai aștepte poștașul sau să verifice constant cutia poștală. De ce să aștepte? Sunt oameni care folosesc tehnologia. Singuri sau ajutați de cei din familie. Oamenii nu ar trebui să aștepte după serviciile statului. Statul nu le face o favoare.” afirmă fostul ministru. 

De curând, ministrul actual al Muncii, anunța despre victoria talonului mov: Talonul MOV de pensie. Raluca Turcan, anunț pentru două milioane de PENSIONARI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel