Violențe Franța. Ambasadorul Luca Niculescu, mesaj pentru români

protest Franța
protest Franța

Ambasadorul României în Franța, Luca Niculescu, transmite un mesaj românilor din Hexagon după violențele din Franța.

Luca Niculescu a precizat că românii care sunt în Franța și care au nevoie de ajutor pot apela la numerele care se află pe site-ul Ambasadei, dar și pe pagina de Facebook a acesteia. Până în prezent nu există nicio solicitare în acest sens.

„Până acum nu am primit nicio solicitare de asistență consulară din partea niciunui cetățean român. Din câte am văzut aceste manifestații care sunt neobișnuite, au loc sâmbăta. De duminică până vineri nu se întâmplă mare lucru. Sâmbătă sunt de evitat zonele centrale. Trebuie ascultate instrucțiunile și sfaturile pe care le dau autoritățile franceze, trebuie urmărite televiziunile de știri de aici”, a precizat Luca Niculescu la Antena 3.

Ambasadorul a mai transmis că dacă există români care au nevoie de asistență consulară și sprijin din partea Ambasadei să nu ezite să sune la numerele de telefon de pe site și pagina de Facebook a Ambasadei. 

„Ambasada României este la câțiva kilometri de Champs Elysees și Arcul de Triumf, e destul de aproape de Turnul Eiffel. Au trecut „veste galbene” pe lângă ambasadă, dar este o zonă ferită de manifestațiile care au avut loc în ultimele zile”, a mai adăugat Luca Niculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel